![](/_nw/13/s57975413.jpg)
Здобувачі
освіти групи 23-13 ККД-ОФ відпрацьовують професійні навички з професії
«Кухар.Офіціант.Кондитер» з професійно-теоретичної підготовки на
лабораторно-практичному занятті з теми «Технологія приготування напівфабрикатів
з рибної котлетної маси»
Викладачі:
Вікторія Дидалєва та Ганна Кошель
Готуйте
разом з нами! Крокуємо до успіху разом! Навчайтеся разом з нами! ![](/_nw/13/s41485675.jpg)
![](/_nw/13/s99649807.jpg)
![](/_nw/13/s16849289.jpg)
![](/_nw/13/s47922937.jpg)
![](/_nw/13/s02614163.jpg)
![](/_nw/13/s34520082.jpg)
![](/_nw/13/s94335152.jpg)
![](/_nw/13/s10394973.jpg)
|