У
Міжнародний день кухаря та кулінара, який традиційно відзначають у всьому світі
20 жовтня ми щиро вітаємо всіх кухарів та кулінарів. Бажаємо успішних шедеврів,
заслуженої подяки та високої майстерності!
В
цей день в Чернігівському центрі професійно-технічної освіти пройшло цікаве
засідання предметних гуртків.
Викладач
з предмету «Гігієга на санітарія виробництва на основі принципів НАСР», Марина
Білоусова провела засідання на тему «Чисті руки-запорука здоров’я кожної
людини» у формі квесту. Гуртківці під час пошукової гри виконували низку
завдань, спрямованих на отримання кінцевого результату, а саме популяризації
простоі, але важливої гінієнічноі процедури -миття рук.
Світлана
Крутько , викладач з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» провела засідання гуртка на тему «Приготування м’ясного пирога
«Кубете»» у формі майстер-класу. Під час засідання, керівник гуртка ознайомила
присутніх з історією походження даного виробу та провела майстер-клас з його
приготування. Під час майстер-класу здобувачі освіти удосконалили свої
професійні компетентності.
Викладачі
Ганна Кошель та Вікторія Дидалева запросили учнів на «Кулінарне лото».
Здобувачі освіти із задоволенням давали відповіді на питання, в якості призу
отримали смачні булочки та ароматний трав’яний чай.
Взагалі
проведення засідань предметних гуртків сприяє поглибленню знань та умінь
здобувачів освіти та підвищує інтерес до навчальних предметів та професій в
цілому.
На
заході були присутні методисти НМЦ ПТО у Чернігівській області Алла Кострікова
та Олена Медвєдєва, які висловили слова подяки за організацію та проведення
заходів.
Все
буде Україна !
Все
буде ПТО !
|