Ви увійшли як
Гость
| Група "
Гості
" Вітаємо Вас ! |
RSS
Чернігівський центр професійно-технічної освіти
Головна
|
Версія для друку
|
Реєстрація
|
Вхід
Меню сайту
Життя ЧЦ ПТО
Інформація про нас
Публічна інформація
Про центр
Зміст підготовки кваліфікованих робітників
Організація навчально-виробничої діяльності
Організація навчально-виховної діяльності
Навчально-методична робота
Освітні програми
Робочі навчальні плани
Кухар. Кондитер
Кухар. Офіціант. Кондитер.
Офіціант
Офіціант. Бармен
Продавець
Тістороб. Пекар
Калькулятор
Кухар
Кондитер
Кухар дитячого харчу...
Контролер-касир
Касир (в банку)
Кадрове забезпечення
Матеріально-технічна база
Фінансово-економічна діяльність
Управлінська діяльність
Атестація педагогічних працівників
Нормативні документи
Статут
Свідоцтво про атестацію, ліцензія
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Положення про порядок призначення і виплати стипендії учням
План роботи центру
Перспективний план р...
Кошторис на підвищення кваліфікації
Кошторис на професійне навчання
Фінансова звітність
Фінансова звітність 2018
Фінансова звітність 2019
Фінансова звітність 2020
Фінансова звітність 2021
Фінансова звітність 2022
Фінансова звітність 2023
Розмір плати за програмою короткострокового підвищення кваліфікації
Правила прийому до КЗ "Чернігівський центр ПТО"
Правила внутрішнього розпорядку для здобувачів освіти ЧЦПТО
Внутрішня система забезпечення якості освітньої діяльності
Педагогічний колектив
Вакансії
Сторінки історії
Новини центру
Звіти директора про діяльність
Методична робота
Проекти ЧЦ ПТО
Наші координати
Дозвілля
Умови навчання в центрі
Фотоальбоми
Відеогалерея
Розклад занять
Розклад занять
Безпека життєдіяльності
Моніторинг якості освіти
Мова (мови) освітнього процесу
Навчально-практичний центр ресторанного сервісу
Організація роботи
Напрями діяльності
Творча мйстерня
Популяризація роботи
Практичне впровадження
Короткострокове навчання
Підвищення кваліфікації (стажування) на базі НПЦРС ЧЦПТО
Освіта дорослих
Перепідготовка та підвищення кваліфікації
Стажування. Майстер-класи.
Інформація про освітні послуги
Онлайн-навчання
Гуртки
"Охорона праці"
"Правовий калейдоскоп"
"Інформаційні технології"
"Устаткування підприємств харчування"
"Чарівне тісто"
"Настільний теніс"
"Волейбол"
"З любов'ю до хліба"
"Кулінарні сходинки"
"Споживча та фінансова грамотність”
"Товарознавство непродовольчих товарів"
"Товарознавство продовольчих товарів"
"Професійно-практична підготовка"
"Організація обслуговування в ресторанах і барах"
“HAPPY ENGLISH”
"Етнолог"
"Етикет" (бібліотечний клуб)
Літературно-драматичний гурток "Крила"
Гурток естрадного співу
Сторінка абітурієнта
Заява: ВСТУП-2023
Запрошуємо на навчання!
Загальна інформація
Кухар. Кондитер.
Кухар. Офіціант. Кондитер.
Офіціант. Бармен.
Продавець
Тістороб. Пекар.
Правила прийому
Приймальна комісія
Наказ про проведення прийому учнів
Рейтинги
Наказ про зарахування до складу учнів, прийнятих на навчання
Умови навчання
Наші координати
Учнівське самоврядув...
Загальна інформація
Центри учнівського самоврядування (частина 1)
Центри учнівського самоврядування (частина 2)
Центри учнівського самоврядування (частина 3)
Правила для членів самоврядування
Сторінка психолога та соціального педагога
Психологічна служба Чернігівського центру професійно-технічної освіти
Права і обов'язки людини
Рекомендації практичного психолога учням
Рекомендації практичного психолога викладачам
Складання резюме
Проходження співбесіди
Онлайн-консультація психолога
Психологічні поради молодим педагогам
Семінар-практикум "Емоції нагору"
Тренінгове заняття "Позитивне мислення в нашому житті"
Робота у гуртожитку
Рекомендації для учасників освітнього процесу «Психологія настрою. Поради на кожен день»
Шляхи попередження емоційного та професійного вигорання
Корисні поради для педагогів на період пандемії
Поради психологічної служби учням під час карантину
Бібліотека центру
Форум
Гостьова книга
Співпраця з НМЦ ПТО
Карта сайту
Протидія булінгу (цькуванню)
Дистанційне навчання
І-й курс
01 ККД
02 ККД
03 К
04 ОФБ
05 ТПР
06 КОФ
ІІ-й курс
146 ККД
147 ККД
148 К
149 ТПР
150 ОФБ
ІІІ-й курс
140 ККД
Літературно-драматич...
Гурток естрадного співу
Онлайн бібліотека
Освітні платформи
Інформаційні посилання (ресурси) для внутрішньо переміщених осіб
Нормативна база
Освітні платформи
Центр кар'єри
Інформація про безоплатну кризову психологічну допомогу в період війни
Пошук
Архів записів
2015 Листопад
2015 Грудень
2016 Січень
2016 Лютий
2016 Березень
2016 Квітень
2016 Травень
2016 Червень
2016 Вересень
2016 Жовтень
2016 Листопад
2016 Грудень
2017 Січень
2017 Лютий
2017 Березень
2017 Квітень
2017 Травень
2017 Червень
2017 Вересень
2017 Жовтень
2017 Листопад
2017 Грудень
2018 Лютий
2018 Березень
2018 Квітень
2018 Травень
2018 Червень
2018 Вересень
2018 Жовтень
2018 Листопад
2018 Грудень
2019 Січень
2019 Лютий
2019 Березень
2019 Квітень
2019 Травень
2019 Червень
2019 Серпень
2019 Вересень
2019 Жовтень
2019 Листопад
2019 Грудень
2020 Січень
2020 Лютий
2020 Березень
2020 Квітень
2020 Травень
2020 Червень
2020 Вересень
2020 Жовтень
2020 Листопад
2020 Грудень
2021 Січень
2021 Лютий
2021 Березень
2021 Квітень
2021 Травень
2021 Червень
2021 Липень
2021 Серпень
2021 Вересень
2021 Жовтень
2021 Листопад
2021 Грудень
2022 Січень
2022 Лютий
2022 Березень
2022 Квітень
2022 Травень
2022 Червень
2022 Липень
2022 Серпень
2022 Вересень
2022 Жовтень
2022 Листопад
2022 Грудень
2023 Січень
2023 Лютий
2023 Березень
2023 Квітень
2023 Травень
2023 Червень
2023 Липень
2023 Серпень
2023 Вересень
2023 Жовтень
2023 Листопад
2023 Грудень
2024 Січень
Головна
»
2016
»
Жовтень
»
24
Відмічаємо Міжнародний день кухарів в центрі
Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, який був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році.
...
Читати далі »
Переглядів: 976 | Додав:
chcpto
| Дата:
24.10.2016
|
Коментарі (0)
Карта НПЦ України
МОН України
Електронна ліцензі
Форма входу
Логін:
Пароль:
запам'ятати
Забув пароль
|
Реєстрація
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1.
Відмінно
2.
Добре
3.
Непогано
4.
Жахливо
5.
Погано
Результати
|
Архів опитувань
Всього відповідей:
32
Статистика
Онлайн всього:
6
Гостей:
6
Користувачів:
0
Корисні посилання
Профорієнтаційний термінал
Block title
Block content
Block title
Block content
Мова сайту
Чернігівський центр ПТО © 2010-2024